Рис для суші та плову
Обов’язкова частина азіатської гастрономічної культури, рисоварка – це, по суті, пароварка, призначена для грамотного приготування рису: основного продукту харчування на більшій частині азіатського континенту, включаючи острови.
- Прибула в решту Європи ще в 80-х роках, рисоварка ідеально підходить не тільки для тих, кому потрібно швидко приготувати рис, а й для приготування на пару овочів і, чому б і ні, равіолі, пельменів або риби.
- Рисоварка стане чудовим подарунком для тих, хто потребує здорової їжі та готує без жиру, а також для тих, хто любить суші та хоче відтворити вдома типовий гастрономічний досвід японської кухні.
- Приготування якої з рису на пару є одним з основних у приготуванні добрих суші. Відмінне співвідношення ціни та якості Russell Hobbs 19750-56.
li>
Каструля місткістю 1,8 літра (близько 10 чашок рису) оснащена знімним антипригарним контейнером, піддоном для варіння риби/овочів, лопаткою та мірною склянкою, а також відключенням в кінці приготування.