Покрокова інструкція
- Для початку необхідно нарізати смужки з паперу довжиною 10 см та шириною 2 см для створення квітів та листочків.
- Зі смужок роблять пелюстки. Одну смужку скручують посередині і розправляють — виходить подвійна пелюстка для збірного тюльпану.
- З зеленої роблять такі ж пелюстки – це будуть листочки.
- На кінець шпажки кріплять за допомогою скотча цукерку таким чином, щоб потім її можна було акуратно витягти та з’їсти (за край обгортки). Якщо обгортка фольгована і повністю облягає цукерку, її просто ховають у пелюстки (папір беруть для цієї мети міцніше і покривають квітковою лаком, щоб солодка серцевина не вивалювалася).
- Починають формування бутончика. Пелюстки збирають разом і фіксують нитками біля основи досить міцно.
- Потім на низ бутона наліплюють один оберт двостороннього скотчу і починають обгортати основу і стебло квітки з палички флористичною гнучкою стрічкою, не забуваючи посередині приробити листочки з боків. Тюльпанчик готовий.
- Таких кольорів потрібно зробити багато, щоб рожевих та білих тюльпанів було приблизно однаково.
- Простір між квітами заповнюють листочками у вигляді пелюсток зеленого кольору або у формі трикутників. Листя також закріплюють на шпажках.
Букет загортають у гарний пакувальний папір і підв’язують стрічкою. Дарують жінкам на будь-яке свято.
Солодкі подарунки подають у пакетах із крафтового паперу, зроблених своїми руками або куплених у магазинах. Використовують для цього великі красиві коробки, в які кладуть цукерки розсипом з додаванням інших милих і приємних дрібниць.
Зверху обв’язують стрічками із бантами. Таку коробочку з улюбленими солодощами приємно отримати на будь-яке свято!