Як зробити цукерковий букет
- Гофрований папір наріжте шматочками приблизно 8 на 12 см, складіть їх надвоє, кінчики обріжте у вигляді півколів.
- Візьміть цукерки і скотчем закріпіть їх на шпажках, потім оформіть ці заготовки гофробумагою так, щоб вийшли солодкі трояндочки з серцевиною у вигляді цукерки;
- Для пишноти зробіть листочки із зеленого або салатового паперу. Це шматочки приблизно 1 на 10 см із закругленими кінчиками. Зробіть їх якомога більше, адже для кожної квітки потрібно кілька листків.
- Зелені півкола, що вийшли, підкрутивши кінці, приклейте нижче пелюсток у троянд, що вийшли. Залишками зеленого паперу оформіть шпажки, щоб вони не переглядали у вашому букеті. Закріпіть її за допомогою клейового пістолета.
Зберіть ваш смачний букет. Перев’яжіть його ниткою для міцності і для краси оберніть кількома шарами паперу, що підходить за кольором. Прикрасьте стрічками та бусинами.
Можна дарувати!